FÜGE ÉS RÁK

egészséges, diétás, könnyű, izgalmas

 

HOZZÁVALÓK

rák
aszalt füge
rukkola
retek
dió
5-6 fokhagyma/ fagyasztott, csomagolt rák
tej- és laktózmentes margarin
olivaolaj


ELKÉSZÍTÉS

1. A rákot megmosom, serpenyőbe teszem jó sok margarinnal.
2. Fokhagymát fokhagymanyomón átpaszírozva hozzá adom.
3. Sózom, kb 10-15 percig főzöm.

4. A salátához retket, fügét aprítok.
5. Rukkolával összekeverem.
6. Olivaolajjal nyakon öntöm.
7. Tálalásnál egy kevés diót szórok a tetejére.


MEGJEGYZÉS
Fontos, hogy a rák igazán fokhagymás legyen.
A rák elkészítési ideje nem feltétlenül a megadott idő, érdemes kevergetni, mellette állni, amíg el nem készül.
Az olivaolaj, ha ízesített még izgalmasabb ízt ad a salátának.

Ajánló
Kommentek
  1. Én